Mijn haaruitval is snel minder geworden dankzij haarproducten van Invati men scalp revitalizer.

Nu moet u weten dat ik doorhad dat er steeds meer haren in mijn haarborstel bleven haken. Eerst drong het niet zo tot me door door, maar een maatje begon me een beetje te plagen dat ik waarschijnlijk kaal zou eindigen.

U zult begrijpen dat ik hier niet echt happy mee was want ik moet bekennen dat ik toch een beetje ijdel ben. Ik moest aan mijn helaas overleden vader denken die toch ook een dun koppie met haar had toen hij ouder werd.

AvedaDus ik ben op zoek gegaan naar haarproducten die dit stopzetten en kwam door een tip uit op Aveda kappersmerken en ben die gaan toepassen en onverwacht na een tijdje merkte ik dat mijn uitval veel minder werd.

Ik ben de onderstaande shampoo gebruiken van Aveda Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo.

Haarproducten voor mannen om alopecie te stoppen


Dit zijn haarproducten om haaruitval tegen te gaan: Invati Hair Care haarproducten. Haarproducten van Aveda geven een uitstekende verzorging voor uw haar. Uw kapsel is toch essentieel, dus alleen het beste is goed genoeg en daarom zijn de haarproducten van Aveda de juiste keuze!

Zoekt u haarproducten voor voller en dikker haar? Probeer de Invati Shampoos: reduceer haarverlies. Met het Invati men twee stappen systeem geeft 4 op de 5 mannen aan dat hun haar sterker aanvoelt en er dikker uitziet. Het twee-stappen systeem houdt in:


  1. invati men nourishing exfoliating shampoo exfolieert de hoofdhuid, voedt en versterkt dunner wordend haar

  2. invati men scalp revitalizer verdikt het haar meteen aan de haarwortels en bevordert de hoofdhuid bij het inmasseren


Gebruik: Slechts 2 simpele stappen, één keer per dag, elke dag:

Stap 1: EXFOLIEER Reinig met Aveda Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo.

Stap 2: VERDIK EN STIMULEER Breng Aveda Invati Men Scalp Revitalizer aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid – een keer per dag, elke dag. Masseer in. Niet schoonspoelen.

Ik heb de (lees verder...) gegevens van een website geplukt, maar vind het gewoon de moeite waard om dit toch onder de attentie te brengen, want mijn haar is inderdaad dikker geworden door het gebruik van deze haarverzorging!

Aveda Invati Exfoliating Shampoo 50 ml, 200 ml, 1000ml Invati Exfoliating Shampoo reinigt, exfolieert en vernieuwt de hoofdhuid met salicylzuur van wintergroen. Het is klinisch bewezen dat het build up en productresten die de porien verstoppen en gezond haar aantasten, verwijdert. Het voedt een droge, strakke hoofdhuid met extracten van gierst en mariadistel om de lipiden terug in evenwicht te brengen. Dus ik kan het van harte aanprijzen aan mensen die ook problemen hebben met haaruitval. Want die haarproducten van hun werken echt goed. Nou hoop dat u hier iets aan heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *